נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 17/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1 . מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

2. קוצצים את עלי המנגולד (החלק הירוק בלבד) ואת  הבצל.

3. מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל, השום ועלי המנגולד עד שהירקות מתרככים.

4. מסננים מהנוזלים ומערבבים עם התבלינים, הביצה והגבינות.

5. מרססים תבנית חסינת אש וחוזרים על הפעולה עם עוד 3 חצאים של עלי פילו. מניחים על עלי הפילו את תערובת עלי המנגולד ומעליה 4 חצאים של עלי פילו שכל אחד מהם מרוסס בשמן.

6. אופים כ- 20 דקות עד שמשחים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe518.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון