נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


.מכניסים את הירקות הקלפוים והחתוכים לשקית קוקי גדולה.

2. בקערה קטנה מערבבים את התבלינים עם שמן הזית ויוצקים לשקיק הקוקי.

3. קושרים את השקית ומנערים אותה היטב, כך שהירקות יכוסו בתבלינים. מחוררים 2 חורים ומניחים בתבנית אפייה.

4. אופים כשעה לפחות בחום גבוה, עד שהירקות כרים ומשחימים קימעה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe529.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון