נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 לוקחים את השזיפים, הבצלים, רוטב הטריאקי ו-5 שיני שום וממלאים בתוך השוק
• מערבבים בקערה את כל התבלינים יחד  עם שיני השום הנותרות ומורחים על כל השוק
• עוטפים את השוק בשתי שכבות של נייר כסף ומכניסים ל-4.5 שעות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
• כדי לבדוק שהשוק מוכן, נועצים מזלג ובודקים שהוא רך


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe535.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון