נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה גדולה להכניס את תפו'א והביצים חתוכים לקוביות להוסיף את שאר המרכיבים לערבב ולתקן תיבול לסדר את התערובת בכלי הגשה ולצפות בשכבה דקה של המיונז באמצעות מרית לסדר בצורה סימטרית את הגמבה והזיתים לצנן במקרר סגור בנילון נצמד ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe542.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון