נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 28/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקציפים ביצים עם סוכר כ 6 דק' לקצף יציב.

ממיסים שוקולד עם שמן על בן מארי או במיקרוגל.

מוסיפים מלח לתערובת השוקולד.

מקפלים את תערובת השוקולד לקצף הביצים אופים 40 דק' בחום של 150 מעלות.

מניחים בתחתית התנור כלי עם מים רותחים.

להכנת הציפוי יש להמיס ולערבב היטב את השוקולד וחלב הסויה.

חג שמח!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe556.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון