נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 29/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את הכרישה ומסננים היטב טוחנים את הכרישה + תפו"א + ראש הסלרי.

מוסיפים את הבשר הטחון הביצים, קמח המצה והתבלינים.

צרים קציצות ומטגנים בשמן קנולה.

 

חג שמח!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe560.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון