נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לפלט את הסרדינים ולפתוח אותם כמו ספר להניח במגש גדול לבזוק מלח גס מיץ לימון ומעט שמן זית משני צידי הדג להכניס למקרר למשך שעה לאחר מיכן לשטוף את הדגים ולייבש היטב להניח בכול סרדין פילה אתד של אנשובי מעל מעט שום כתוש שמיר  ושמן זית לסגור את הדג לבזוק מעט שמן זית ולהגיש לצד טוסט או פרוסת בגט


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe572.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון