נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 03/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים יחד את כל החומרים היבשים, מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים מאחדים בין התערובות אופים בחום של 180 מעלות 25 דקות – ניתן לאפות בתבנית שקעים או בתבנית אחת גדולה כפשטידה.

ניתן לקשט בתוספות אהובות כמו פטריות או זיתים

בתאבון!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe575.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון