נכתב על ידי: yaffapr
תאריך: 06/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 


לבשל 1 כוס אורז פרסי קלאסי סוגת על פי הוראות ההכנה ולקרר לטמפרטורת החדר.
לחתוך את הפטריות לרצועות בעובי 1/2 ס"מ.
לחמם את שמן הסויה במחבת להוסיף את הפטריות ולהקפיץ בקלילות כ-3 דקות.
להוציא מן המחבת ולקרר בצד.
לערבב את האורז עם שאר החומרים ולקשט מעל עם מעט בצל ירוק חתוך דק.
ניתן להוסיף למנה :
• 1 גזר חתוך למקלות
• 1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
• 2 כפות גרגירי תירס


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe578.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון