נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה לערבב את כל המרכיבים להוסיף את הבשר ולהכניס למקרר למשך כשעתיים לאחר מכן לשפד את הבשר ולצלות על גריל פחמים או גז למשך כשלוש עד ארבע דקות בכל צד


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe582.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון