נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה לערבב את כל מרכיבי המרינדה. להכניס את הצלעות, ולמקרר למשך כשעתיים. לצלות על הגריל כ-5 דקות בכל צד על אש לוחשת. (חלשה)


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe583.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון