נכתב על ידי: זריק - Zerik
תאריך: 25/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים את קוביות השוקולד, הקקאו, הקפה, הסוכר והוניל עם שמנת והחמאה על אש נמוכה תוך כדי בחישה ללא רתיחה. כשהשוקולד נמס מכבים, מוסיפים את הליקר ומערבבים עם הביסקויטים, האגוזים והקוקוס.
מכניסים למקרר לצינון עד שמתקשה. יוצרים 2 גלילים וחותכים אותם לפרוסות בעובי של ס"מ.
הגלילים המתוקים ייטרפו עוד לפני שתספיקו לשמור את המתכון במועדפים... ואם בכ"ז ישאר משהו – לאחסן במקרר.


 
אודות המחבר

זרי שוקולד וממתקים בכלי מתנה מדליקים !

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe622.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון