נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר רחב ושטוח לטגן את הבצל הפלפל והגזר ולהוסיף את השום והכנפיים לטיגון עד הזהבה להוסיף את התבלינים והאורז לערבב קלות ולהוסיף את המים הרותחים ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש לבשל עם מכסה מעט פתוח כ-30 דקות או עד שהנוזלים מתאדים לסגור את הסיר ולחכות כ-15 דקות ולהגיש

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe635.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון