נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 06/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את קוביות החציל עד הזהבה ולהניח  על נייר סופג לאחר כשעתיים להעביר את כל המצרכים לקערה גדולה לערבב ולהגיש את שנותר יש לשמור במקרר בכלי אטום

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe636.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון