נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 08/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גדול להכניס את האורז עם התבלינים וגרגרי החומוס להוסיף את המים ולבשל מרגע הרתיחה על אש קטנה כ-20 דקות או עד שהנוזלים מתאדים לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם (סוכר) יש אפשרות לאכול את הקינוח חם או קר


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe645.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון