נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים, לפזר מעט פירורי לחם בתחתית מגש אפשר גם חד פעמי. לצקת את התערובת ולאפות בחום של180 מעלות כ-45 דקות עד שהפשטידה משחימה מעט ומתייצבת.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe650.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון