נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן במחבת גדולה את הבצל עד שקיפות ולהוסיף את הפיטריות ל-5 דקות נוספות של טיגון. בקערה גדולה לערבב את הביצים עם הקמח ותפו"א להוסיף את הפיטריות והבצל, להוסיף את התבלינים ולערבב. לצקת את התערובת לתבנית גדולה אפשר גם חד פעמי ולאפות  בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה כ-5 דקות לפני שמוכן לפזר מעל את הגבינה ולהמשיך לאפות את הזמן שנותר

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe651.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון