נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה להמיס את החמאה והשמן ולטגן את הבצל והפיטריות עד שקיפות הבצל ולהוסיף את השום לטיגון של 2 דקות נוספות. בקערה גדולה למעוך את תפו"א לפירה להוסיף את הבצל השום והפיטריות ואת שאר המצרכים מלבד גבינת הפרמזן ולערבב. להעביר את התערובת לתבנית גדולה אפשר גם חד פעמי ולאפות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות כ-45 דקות 5 דקות לפני סיום האפיה לפזר מעל את גבינת הפרמזן ולסים את האפיה יש להמתין לפני ההגשה כ-10 דקות

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe653.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון