נכתב על ידי: פאונדרס
תאריך: 28/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים מצות מפוררות במים רותחים למשך מספר דקות ומסננים עד ליבוש מוחלט.

מוסיפים אל תערובת המצות המיובשות את הביצים והתבלינים.

משמנים בעזרת ספרי שמן את התבנית המרובעת חסינת האש  ומרפדים אותה בתערובת המצות .

את הכנפיים חוצים לשניים בנוקודת החיבור .

בקערה נפרדת מערבבים את הדבש המיים השום השמן והפפריקה .

על מצע המצות מניחים את הכנפיים ויוצקים עליהם את הרוטב שהכנו.

מכניסים לתנור, לתנור שחומם מראש במשך כשעה ורבע עד לקבלת כנפיים שחומות ויפות.

חג שמח ובתאבון, שולה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe66.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון