נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חצילים:
פורסים את החצילים לרוחב כסנטימטר וחצי, מולחים, משאירים להוצאת הנוזלים (עדיף בשמש).
שוטפים - טיפה מיבשים.
חותכים את החצלים לקוביות.
מטגנים (בכמה שיותר שמן - תלוי כמה אפשר לפרגן), כדאי לספוג את השמן.

סלט ערבי:
מגרדים את העגבניות (נחשים של מעבד מזון). כותשים את השום ומוסיפים. מוסיפים את שאר החומרים.
ומערבבים את הכל יחד לרוטב.

יוצקים את הסלט על החצילים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe660.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון