נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון




בתבנית גדולה שמים עוף ומסביבה מלח. עד כאן הכל ידוע
השידרוג - על המלח מניחים שלמים בקלפיפתם: תפו"א ובצלים כמה שרוצים לפי המקום.
אם רוצים ארוחה עשירה יותר מוסיפים שלמים בקליפתם ירקות עם נפח


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe663.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון