נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 28/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנה:

להביא לרתיחה את  המיים שמן מלח ופלפל.

להוסיף כוס קמח מצה תוך כדי ערבוב .

להשהות עד שהעיסה מתקבלת ולהוסיף את הבייצים לערבב ולהשהות במקרר כשעתיים.

צרו כדורים קטנים .

הכניסו את הכדורים לתוך מרק צח או מרק עוף או כל מרק אחר.

כאשר הכדורים יצופו סימן שהקניידלך מוכנים.

הוציאו את הקניידלך בזהירות והכניסו אותם לכל מרק שתחפצו בו.

בתאבון!!!


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe67.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון