נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את האטריות במי מלח  ושמן  כ4 דקות

 מסננים, שוטפים במי ברז ומערבבים עם מעט שמן
- מטגנים את השום, ופלפלים חריפים כדקה
- מוסיפים את האטריות לטיגון תוך ערבוב
- מוסיפים בצל ירוק, נבטים, מעט מלח ופלפל ומערבבים
- מוסיפים מיץ לימון ומערבבים יחד דקה
- מורדים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe675.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון