נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות גדולות.

 מבשלים במים רותחים מומלחים כ 10 דקות, עד שהבטטות מתרככות למחצה. מסננים ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני [170 מעלות]ממיסים את החמאה,

 מוסיפים את הזנגביל ואת השום ומטגנים טיגון קל בלי שייחרכו.

 מוסיפים את הדבש, הסויה והפלפל הלבן ומערבבים עד שהדבש נמס.

מסירים מהאש.

 מניחים את הבטטות בתבנית אפייה, מורחים עליהן את הרוטב וזורים את הסוכר החום. אופים כ 20 דקות, עד שהבטטות משחימות ומתרככות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe677.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון