נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלף את הגזר, לבשל עד שיתרכך, לסנן מהנוזלים ולפרוס לפרוסות עבות. להכין בצלוחית את התערובת של השום, פפריקה חריפה והמתוקה, רסק העגבניות, חומץ ולערב. לטגן את השום במחבת עד שיזהיב, לערבב, לאחר מכן להוסיף את הגזר הכמון והקימל ולבשל כמה דקות.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe680.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון