נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפרידים את החסה לעלים, שותפים אותם, מנגבים ומייבשים במגבת. חותכים את עלי החסה ועלי הבייבי לרצועות עבות (עדיף לחתוך עם הידיים) ומניחים בקערה. חותכים את הבצל ומוסיפים אל החסה. מתבלים בלימון, שמן זית, במלח ומפזרים את תערובת השקדים. מערבבים ומגישים בקערה נאה. בקיץ אפשר ואף מומלץ להוסיף את פרות העונה: אננס, אפרסק, ענבים וכו'..

 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe681.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון