נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


10 ביצים קשות פרוסות בפורס ביצים
8 מלפפונים ירוקים עם הקליפה פרוסים לטבעות
8 מלפפונים חמוצים פרוסים לטבעות
מיונז עם שמיר מלח ופלפל שחור .  אפשר להוסיף מעט חרדל.
עדיף לערבב קודם את הכל בלי הביצים ובסוף להוסיף את הביצים ולערבב קלות.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe682.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון