נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם שמן במחבת או בהווק ולהקפיץ את חזה העוף עד שמשנה צבעו ללבן להעביר את העוף לכלי להוסיף שמן ולחמם אותו היטב להכניס לשמן את השום והג׳ינג׳ר להקפיץ דקה ולהוסיף את שאר הירקות להקפצה עד למצב חצי מוכן להוסיף את הרטבים לערבב ולהוסיף את העוף לערבב להוסיף את האיטריות לערבב ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe700.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון