נכתב על ידי: יעקב בן זקן
תאריך: 07/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפזרים סודה לשתיה על הבשר למשך שעתים ושוטפים.חותכים לקוביות של 3-4ס'

מפזרים סודה לשתיה על הבשר למשך שעתים ושוטפים ,חותכים לקוביות גדולות (3-4ס"מ)מכניסים לקערה ומוסיפים,שמן זית ותבלינים (1 כף תבלין לשאורמה,2\1 כף קארי,פילפל שחור גרוס) מערבבים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.לאחר מכן מטגנים במחבת פסים עם מעט שמן זית(למשך 2-3 דקות .במקביל אנו מטגנים את הבצל הפרוס בסיר עד שניהיה שקוף,ומוסיפים את הבשר ומערבבים מוסיפים 2\1 כוס מים והתיבולית,השום הכתוש,והגינגר ולתבל שוב 2\1 כף תבלין לשאורמה,מעט קארי  פילפל שחור גרוס ו1כף מרק עוף 1כף רכז רימונים ולבשל על אש בינונית למשך שעה.ליבדוק את הבשר והרוטב לטעום ולתבל לפי הטעם.. אפשר אורז,או פירה, כתוספת.... בתאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe703.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון