נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. לחצות את עגבניות השרי (אפשר גם לרבעים למי שמעדיף).
  2. לפרוס את חצי הבצל הסגול לפרוסות עדינות.
  3. לקצוץ את גבעולי הבצל הירוק (עדיף בצורה אלכסונית).
  4. לחתוך בצורה גסה את פטריות השמפיניון.
  5. לערבב את כל המרכיבים בקערה גדולה, להוסיף את הבזיליקום הטרי והעגבניות המיובשות.
  6. לתבל (לפי הטעם) במלח, פלפל גס, שמן זית וחצי לימון.

 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe716.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון