נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 12/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן , לסנן , ולהחזיר לסיר . להוסיף את החמאה , הגבינות והסוכר , לערבב היטב ולהגיש .

בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe723.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון