נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להוריד לפלפל את הגבעול עם הגרעינים , בעזרת סכין לחתוך פתח לכל אורכו של הפלפל ולמלאו בתערובת . לתבל בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ולטגן עד הזהבה , להגיש בתוספת סלט ירוק ולחם טרי .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe740.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון