נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טגן בצל ושום, להוסיף אורז, לערבב היטב שכל האורז יצופה שמן. להוסיף מים, עשבי תיבול, לתבל, להרתיח , לכסות ולהנמיך את האש. להשאיר מכוסה 18 דקות, לסגור את האש. לא לפתוח, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe742.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון