נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לרסק 2 תפוחי אדמה ואת הבצל
לפרוס לנחשים 2 תפוחי אדמה
לערבב כל החומרים
לאפות חום בינוני מעל שעה, עד שהקוגל יציב, להגביה את חום התנור להשחמת הקוגל


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe745.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון