נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצל והפטריות עד שקיפות , להעביר לכלי קיבול גדול , להוסיף את תפו"א והביצים ואת פירורי הלחם והתבלינים ולערבב היטב . לשמן קלות תבנית עגולה גדולה לצקת את התערובת בתוך התבנית . להעביר לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות , לצנן כ5 דקות לפרוס ולהגיש . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe760.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון