נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הקציף את החלבון עם כוס סוכר לערבב את החלמון
עם 1/4 כוס סוכר+שמן ולהוסיף לסרוגין את המיץ והקמח ולערבב את הקקאו קמח ואבקת אפיה
לאפות כ 30 דקות בחום בינוני


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe767.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון