נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את הביצים

. לקלף ולמעוך אותם.

 להוסיף את הביצים המיונז והחרדל

מערבבים אותם בתוך קערה.

לאחר ערבוב ראשוני להוסיף מלח פלפל וקצת פלפל שחור גס ובתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe771.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון