נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 יש להכין תערובת תיבול בעזרת שמן זית, פפריקה, רוזמרין,  טימין.מלח ופלפל.

למרוח את התיבול על כרעי העוף ועל תפוחי האדמה,

 להניח בתבנית את העוף את שיני השום השלמות לפסר מסביב 

לפרוס בצל לרצועות .
להכניס לתנור ל-45 דקות בחום בינוני


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe772.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון