נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקחת שתי פרוסות לחם ולסדר בכל פרוסת לחם 2 פרוסות פסטרמה ו4פרוסות סלמי , להוסיף 2 פרוסות בצל לכל כריך , לפזר מעט פלפל שחור גרוס , לסגור בעזרת הפרוסה השנייה את הכריך , לתבול את הכריך בביצה משני צדדיו ולטגן במעט שמן , עד אשר מזהיב בצד אחר , להפוך בזהירות לצד השני ולטגן עד שמזהיב . להגיש בתוספת סלט עלי בייבי עם רוטב אלף האיים .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe775.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון