נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 בסיר: 6 כפות רסק עגבניות,

 2.5 כוסות מים

ו-4 כפות שטוחות של תערובת התיבול\

. מערבבים ומביאים לרתיחה.
2. מערבבים בכלי נפרד בשר בקר טחון עם ביצה, 1/2 כוס מים ושאר תערובת התיבול. ממתינים 5 דקות.
3. מגלגלים כדורים קטנים מתערובת הבשר ושמים אות בתוך הסיר עם הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
4. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומגישים עם כדורי הבשר ורוטב העגבניות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe782.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון