נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכין את הפסטה.
לטגן בצל עד להזהבה עם שמן
להוסיף פפריקה,רסק,ועגבניות מגורדות מלח ופלפל לפי הטעם.
לערבב את הפסטה לתוך הרוטב והסוד הוא לשים את הכל בתנור אפיה למשך 20 דקות ב-185 מעלות וכל פעם לערבב.
בתיאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe783.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון