נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. שמים בקערה את הקמח השמן והמלח (עדיף להחביא את המלח בתוך הקמח כי הוא הורס את השמרים)

2. מחממים את החלב במיקרוגל שיהיה פושר.{או המים כמו שאמרנו לכשרות} שמים את הכפית סוכר ואת השמרים בתוך החלב הפושר ומחכים שהשמרים יתפחו ומוסיפים אותם לתערובת של הקמח השמן והמלח ולשים עד לקבלת גוש אחיד ושמים לתפיחה של שעה עדיף במקום חם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe786.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון