נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן הפטריות טיגון קל
להוסיף שמנת לבישול
להוסיף התבלינים (לפי הטעם אפשר להקטין או להגדיל כמויות)
להביא השמנת לסמיכות בינונית
לחצות כל ג’פטה לשניים (כמו כריך)
לצקת הבלילה על חצאי הג’פטה
להוסיף גבינה צהובה מעל
לאפות בתנור עד להשחמת הגבינה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe790.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון