נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להקפיץ בשמן את החזה עוף עד אשר הופך להיות בצבע לבן, להוסיף את רוטב הטריאקי והסוכר ולערבב, להוסיף את הבצל הירוק והשומשום לערבב ולכבות את האש, להגיש על מצע של אורז לבן.

 

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe794.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון