נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה לטגן את חזה העוף עד שהופך צבעו ללבן  ולהעביר לכלי נפרד, להכניס למחבת את הבצל, הפלפל האדום והצ'ילי ולהקפיץ עד שמתרככים ,להוסיף את השום ולערבב עוד כדקה, להוסיף את הפפריקה והמלח לערבב. להחזיר את העוף למחבת ולהקפיץ עוד כדקה ולהוסיף את הפטרוזיליה, לכבות את האש ולהגיש. מצויין בתוספת קוסקוס.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe795.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון