נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בשמן זית את הבצל עד שקיפות , להוסיף את השום והפטריות ולהקפיץ כ-5 דקות . להוסיף את נקניקיות המרגז ולטגן עוד כ-5 דקות . להוסיף את העגבניות המרוסקות , לערבב ולבשל עוד כ-5 דקות . להוסיף את התבלינים , לערבב , לבשל עוד כ-2 דקות ולהעביר את תוכן המחבת מעל הפטוצ'יני , לערבב ולהגיש . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe796.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון