נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל החומרים יחדיו לידי תערובת אחידה ככל האפשר. במקביל צורבים את הבשר על מחבת ברזל מכל הצדדים, ומורחים היטב את התערובת על כל הבשר מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה לקילו ועוד 15 דקות לכל קילו נוסף.מניחים במקרר  ואוכלים.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe8.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון