נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 11/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל חומרי הציפוי יחד.

מצפים היטב את הברבוניות מכל הכיוונים.

מטגנים בשמן עמוק שחומם מראש לחום גבוהה.

מוציאים למפית נייר וסופגים חלק מהשמן.

מגישים מסודר בצלחת שבאמצע מגישים צלוחית עם רוטב החרדל.

בתאבון.


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe800.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון