נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצל עד להזהבה ולצנן. לטחון את הבשר הבצל והלחם להוסיף את שאר המצרכים. ולערבב לתערובת חלקה, אם התערובת דלילה מדי יש להוסיף מעט פירורי לחם. וליצור קציצות בגודל כדור פינג פונג. לרוטב: להכניס לסיר את המים והשעועית ולהביא לרתיחה. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב להוסיף את הקציצות ולבשל על אש קטנה כשעה. לכבות ולהגיש בתוספת קוסקוס או אורז


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe813.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון