נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 24/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבקש מהקצב להוציא את העצמות מהשוק ולהשאיר רק חלק קטן של עצם הרגל לקישוט לטגן את הבצל ולהוסיף את השום עד שהבצל מזהיב קלות להוסיף את כל שאר מצרכי המילוי לערבב כולל האורז ולכבות את האש למלא את השוק בדחיסה עד הקצה ולסגור בעזרת שיפודי עץ לערבב את מצרכי הציפוי ולמרוח היטב את השוק להכניס בתבנית משומנת קלות ולאפות בחום של 200 מעלות שעה וחצי


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe814.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון